Universiteti Barleti trajnoi 3 të certifikuarit me rezultatet më të larta të Shkollës së Drejtorëve të Brezit të III

Lajm shumë i mirë!
Në Ceremoninë e Certifikimit të Brezit të III të Shkollës së Drejtorëve zhvilluar më 18 Maj 2022, 3 drejtuesit me rezultatet më të larta në provimin për certifikim të Shkollës së Drejtorëve nga 216 pjesëmarrës dhe 47 zyra arsimore, u trajnuan nga Universiteti Barleti!

Ata janë:
Alfred Sulejmani – Fier
Albana Hasanaj – Gjirokaster
Voltisa Qirici – Korçë

Fituesit përfituan një trajnim falas në Universitetin e Harvard-it në SHBA mundësuar nga Shkolla e Drejtorëve dhe Fondacioni Shqiptaro-Amerikan i Zhvillimit (The_AADF).

I urojmë suksese pjesëmarrësve dhe ekipit të shkëlqyer të trajnerëve të Universitetit “Barleti”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *