Universiteti Barleti – BTTC – CompTia Authorised Partner

Universiteti Barleti dhe Barleti Training and Testing Center(BTTC) tanimë janë partner i autorizuar i kompanisë ndërkombëtare CompTIA e cila njeh ndërkombëtarisht trajnimet dhe certifikimet në fushën e Cyber Security, që ofron Universiteti Barleti përmes Barleti Training and Testing Center(BTTC)

 

Comments are closed.