Trajnimi i ri për Audit dhe Menaxher Energjitik

Jeni inxhinier apo arkitekt me shumë apo pak përvojë dhe dëshironi të shtriheni në një sektor të rëndësishëm të kohës lidhur me efiçencën e energjisë?? Atëherë ju mirëpresim në trajnim jo vetëm të formoheni profesionalisht por dhe të merrni certifikatë të njohur nga Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, për të qenë pjesë e provimit të licensimit si Audit apo Menaxher Energjitik…Nxitoni regjistrimet kanë filluar..

Comments are closed.