Trajnim professional: Prindërimi Pozitiv

Prindër të përkryer nuk ka, ka vetëm prindër të mirë dhe janë ata prindër që përpiqen të jenë të tillë. Ju mund të zgjidhni të rrugëtoni fundjavave në trajninin për prindërimin pozitiv me lektorë ekspertë të njohur në komunikim dhe psikoterapi.

Fillimi i kursit: 10 Mars 2022

Comments are closed.