Trajnim i hapur në Digital Marketing Training

Trajnimi u zhvillua nga Akademia Kompjuterike dhe Dixhitale e Barleti Training and Testing Center (BTTC) pjesë e Universitetit Barleti.

Ky trajnim konsistoi se si mund të krijojmë shërbime, të gjejmë klientë, të ndërtojmë një biznes stabël online, që fillon që nga ngritja e një audience online, në rrugë organike dhe paid advertising, krijimi i përmbajtjes, tërheqja e klientit ideal dhe shumë më shumë!

Gjatë këtij trajnimi studentët patën mundësinë të njihnin nga afër mënyrat e të punuarit online si dhe strategjitë se si mund të zgjerojnë aktivitetin e tyre drejt sipërmarrjes online. Gjithashtu, si mund të përdornin dixhital marketing në favorin tyre.

Me përvojë në përdorimin e tendencave dhe praktikave aktuale për të menaxhuar marketingun dixhital dhe për të marrë rezultate të shkëlqyera trajnerja e specializuar, Znj. Valbona Brahaj ka zhvilluar metoda unike aplikative të mësimdhënies për të ndihmuar entuziastët digital marketing të zotërojnë aftësinë për të krijuar fushata dhe strategji të suksesshme të marketingut dixhital.

Comments are closed.