Testi i Parë APTIS në Uniba

Universiteti “Barleti” përmes Barleti Training and Testing Center (BTTC) do t’iu mundësojë studentëve dhe të interesuarëve me anë të bashkëpunimit me British Council, testin e njohur nga MAS të Gjuhës Angleze APTIS.
Testi i pare u zhvillua më datë 4 Dhjetor.

Testi përmban të 4 aftësitë dhe është pjesë e listës zyrtare të testeve të gjuhës angleze të njohur nga Ministria e Arsimit dhe Sportit.

Testi i radhës është në 17 Dhjetor 2022.

Zhvillohet të shtunave dhe të dielave dhe zgjat 3 orë.
Testi do të zhvillohet në Laboratorin nr. 32 përballë me Departamentin e Informatikës, Godina Triple City, Kt. 2.

Në BTTC ju gjithashtu do të mund të regjistroheni për kursin parapregatitor të testimit APTIS

Për më shumë informacion kontaktoni në [email protected] ose 0697063488

Comments are closed.