Rifillimi i trajnimeve fizikisht/online me kredite për mësuesit dhe drejtuesit arsimor.

Trajnimet zhvillohen nga Universiteti Barleti me anë të Barleti Training and Testing Center(BTTC) dhe me zbatim nga Akademia e Edukimit dhe Mësimdhënies Barleti.
Në dispozicion të mësuesve dhe drejtuesve arsimor janë 24 module trajnimesh të njohura dhe akredituara në 2022 nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë
Pjesëmarrja 1000-1500 lekë – 1 kredit. Nxisim dhe mirëpresim pjesëmarrjen e shkollave me kolektive duke u mundësuar fleksibilitet për ditët, orët, modulet dhe vendin e zhvillimit të trajnimeve.Rifillimi i trajnimeve: 01 Mars 2022

Comments are closed.