Regjistrohu

REGJISTRIMI NË BTTC UB

Fillo me BTTC UniBa

Mirësevini në BTTC UB! Ju me të vërtetë mund të jeni ai/ajo që dëshironi të jeni dhe ne mezi presim t’ju ndihmojmë të filloni. Kurset tona regjistrohen gjatë gjithë vitit kështu që, nuk ka nevojë të prisni.

Thjesht klikoni më poshtë për të mësuar më shumë në lidhje me aplikimin dhe regjistrimin, tarifat, opsionet e pagesës, financimin dhe ndihmën financiare, datat kryesore të rëndësishme dhe detajet në lidhje me njohjen e mësimit paraprak dhe transferimet e kreditit.

Ju lutemi gjithashtu mos ngurroni të na kontaktoni në çdo kohë. Këshilltarët tanë të përkushtuar janë në dispozicion për t’ju ndihmuar me çdo pyetje ose shqetësim dhe janë të lumtur t’ju ndihmojnë të bisedoni me ju.

Tarifat

Tarifat e kurseve të BTTC UniBa kanë një sërë kriteresh .

Data të rëndësishme

Vazhdoni me datat kryesore për fillimin e semestrit dhe datat e përfundimit, si dhe festat publike që duhet të keni parasysh.

Si të aplikoni dhe të regjistroheni?

Ndonëse regjistrimi në BTTC është shumë i thjeshtë, procesi i saktë varet nga kursi juaj dhe çdo parakusht që mund të shoqërohet me të.

Ndërsa procesi i saktë varet nga kursi juaj specifik, dhe cilido nga kërkesat e hyrjes që shoqërohen me të, katër hapat e mëposhtëm do t’ju ndihmojnë të bëheni gati për të studiuar me ne.

MOS HUMB KOHË, REGJISTROHU TANI!

Regjistrohu tani dhe fillo me materiale edukative, kurse të reja, postime interesante, libra të njohur dhe shumë më tepër!