Kurs ne Cyber Security Analyst

Universiteti Barleti dhe Barleti Training and Testing Center(BTTC) eshte institucioni i vetem partner i autorizuar ne Shqiperi i organizimit me te madh nderkombetar te kurseve dhe certifikimeve ne Cyber Security – COMPTIA me seli qendrore ne SHBA.
Prane Universitetit Barleti dhe Barleti Training and Testing Center(BTTC) zhvillohet ky kurs me certifikim nderkombetar ne Cyber Security nga CompTIA – The Computing Technology Industry Association.

Ne kete kurs do te perfitoni:

  1. Menaxhimi i kercenimeve dhe cenueshmerise.
  2. Siguria e Softuerit dhe Sistemeve.
  3. Pajtueshmeria dhe vleresimi.
  4. Operacionet dhe Monitorimi i Sigurise.
  5. Pergjigja ndaj incidentit.

Kerkesa për specialiste në industrine e sigurise kibernetike eshte vazhdimisht ne rritje dhe çeshtja e mungeses se tyre eshte nje problem per organizatat ne mbare boten.

Per me shume lexoni materialin bashkangjitur (PDF)

Comments are closed.