Filluan seancat e trajnimit “Inquiry & practical learning”

Këtë javë filluan trajnimet “Inquiry” & Practical Learning”, që po zhvillohen me drejtues dhe aspirantë për drejtues (mësues e nëndrejtorë) të Arsimit Parauniversitar, mbështetur në zhvillimin e mendimit kritik dhe të mësuarit me logjikë përmes, metodologjive ndërvepruese, në mjediset e përshtatshme të Universitetit “Barleti”.

Pjesëmarrësit dhe trajnerët diskutojnë dhe ndajnë përvoja të ndryshme me njëri tjetrin, shkëmbejnë ide për zgjidhje të situatave nga jeta e përditshme shkollore, mbështetur në modulet e zhvilluara me trajnerët, me synim menaxhimin e zhvillimin profesional, metodologjik e gjithëpërfshirës të shkollës.

Në fotot e mëposhtme paraqiten momente nga trajnimi i Grupit 2 Brezi 5, me coach (trajnere personale) Flutura Sheshi.

 

Comments are closed.