Fillon së shpejti Kursi i Udhërrëfyesit Turistik Kombëtar

Departamenti i Turizmit, Mikpritjes dhe Rekreacionit, Universiteti Barleti, në bashkëpunim me Akademinë e Turizmit dhe Rekreacionit dhe Barleti Professional, hapin thirrjen për grupet e reja të kursit të formimit profesional Udhërrëfyes Turistik Kombëtar.

Në fund të kursit pjesëmarrësit pajisen me certifikatë për licensim, e njohur dhe miratuar nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit.

Regjistrimet kanë filluar dhe grupi i ri fillon më 05 Mars 2024.

Për informacione të mëtejshme dhe regjistrim kontaktoni në:

[email protected] / 0697063488
[email protected] / 0673865500
[email protected] / 0693924136

Comments are closed.