Fillon së shpejti: Instruktor Fitnesi

Dëshironi të bëheni pjesë e një industrie që zhvillohet në mënyrë të vazhdueshme? 

Akademia e Sportit dhe Mirëqenies, pjesë e Barleti Training and Testing Center ju ofron pikërisht atë që po kërkoni!

Fillon së shpejti kursi 4 mujor për “Instruktor Fitnesi”. 

Ky kurs ka për qëllim t’ju pajisë me njohuritë dhe aftësitë për të hartuar dhe ofruar programe të individualizuara, në përputhje me nevojat dhe aftësitë unike të secilit klient, pavarësisht nga mosha dhe background-i. 

Për më shumë do të mësoni: 

  • Anatomia, fiziologjia, dieta në sport dhe si lidhen ato me stërvitjen dhe fitnesin.
  • Shëndeti dhe siguria në mjedisin e trajnimit.
  • Aftësi për të motivuar dhe mbështetur klientët në zhvillimin e një mënyrë jetese   të shëndetshme.
  • Aftësi për të planifikuar, udhëzuar dhe mbikëqyrur programe stërvitore të sigurta dhe efektive.

Për më shumë informacion për kursin mos hezitoni të na kontaktoni në: 

0697063488

[email protected]

Ose

[email protected]

Kursi fillon në 1 Shkurt 2023

Trajner: Dritan Marku

Comments are closed.