Fillon së shpejti: Building Information Modeling në REVIT

Akademia e Inovacionit, Teknologjisë dhe Standarteve pjesë e Barleti Training and Testing Center (BTTC), sjell që prej datës 23 Shkurt 2023 për të apasionuarit e fushës së Arkitekturës, kursin profesional “Building Information Modeling ne REVIT”.
Ky kurs ka për qëllim aftësimin dhe përvetësimin e pjesëmarrësve mbi programin e projektimit REVIT, në dobi të projektimit arkitektonik 2D dhe 3D.
Në një kombinim mes njohurive praktike të komandave kryesore me realizimin e një projekti konkret në REVIT, pjesëmarrësit në të do të kenë mundësinë e formimit të njohurive thelbësore, nga strukturimi deri në përfitimin e elementeve grafikë elektronikë.
Kursi ka një kohëzgjatje prej 7 javësh, me një program intensiv për zbatim.

Trajnues: PhD. Ark Saimir Shtylla

Comments are closed.