Depresioni në adoleshencë. Shkaqet dhe ndërhyrja

Akademia e mirëqënies, shëndetit dhe Sportit” organizon trajnim me temë “Depresioni në adoleshencë; shkaqet dhe trajtimi”. -Trajnues: Prof.Asoc. Dr Artemisi Shehu – Muaji Shkurt 2022. Mirëpresim Psikologë të liçensuar, mësues, punonjës social, prindër, psikologë praktikantë dhe studentë…Trajnimi është i akredituar dhe me kredite nga Urdhëri i Psikologut të Shqipërisë.

Data e zhvillimit: 26 Shkurt 2022

Comments are closed.