Blender 3D – Fillestar


Blender Sci-fi Environments per fillestarë është një seri leksionesh që e çon studentin përmes një procesi hap pas hapi në krijimin e një skene sci-fi 3D me cilësi të lartë nga e para duke përdorur veçoritë e fuqishme të mjeteve të blenderit.
by BTTC
20 orë
9 Lessons
0 Students

Kursi fillon me disa seksione të mjeteve kryesore të cilat do ju përcjellin hap pas hapi në bazat e programit.  Kjo paketë e plotë krijimtarie ofron një gamë të plotë mundësish artistike, duke përfshirë modelimin, animacionin, krijimin, kompozimin, renderizimin dhe shume me shume.

 

Gjatë shpjegimit të mjeteve të reja do të kompozojmë objekte të ndryshme të shpejta si qëllim për të përvetësuar punën në blender. Më pas do t’i çojmë gjërat më tej dhe do të zbatojmë gjithçka që mësuam në një projekt ku hap pas hapi do te krijojmë një skenë sci-fi. Ne gjithashtu do të mësojmë për shumë mjete të reja në këtë projekt dhe unë do t’ju shpjegoj gjithçka në mënyrë të qartë gjatë rrugës, në mënyrë që të jeni të sigurt për të ditur se çfarë po ndodh dhe çfarë po bëni. Do të mësoni si t’i bëni gjërat dhe pse gjërat duhet të bëhen në mënyra të caktuara

Trajnuesit:

  • Enkeleda Lika.
  • Msc ( master shkencor) ne Arkitekture dhe Dizajn Urban.
  • Arkitektekte kryesisht ne fushen e exterior design dhe parametric architecture. Eksperte ne graphic design , digital art dhe computional design.

Specifikimet kryesore

Mjetet e modelimit

Materializimi dhe krijimi I teksturave

Animacioni

Renderizimi

Modifiers si mjet i domosdoshem

Perdorimi I sistemeve gjeneative

Cfarë përfitoni?

  • Do të mësoni se si të përdorni programin Blender dhe të bëheni të aftë me mjetet e tij te punes
  • Studentët do të mësojnë rreth modelimit, teksturave, kompozimit, renderizimit dhe shumë më tepër për të krijuar skenat e tyre
  • Studentët do të mësojnë se si të krijojnë skena sci-fi dhe në fund të këtij kursi do të jenë në gjendje të krijojnë skenat e tyre