Course Category: Qeverisje

Cfarë përfitoni?

  • Njohuri dhe aftësi konkuruese mbi tregun e projekteve në Europë dhe Shqipëri
  • Formim bashkohor lidhur me gjurmimin e projekteve dhe identifikimin e atyre që kanë shanse të larta për ti fituar
  • Metoda dhe teknika praktike dhe efikase të ideimit dhe konceptimit të një projekti
  • Si të shkruani dhe aplikoni për një projekt nga pikëpamja praktike
  • Si të menaxhoni në menyre profesionale një projekt