Certifikimi nga Shkolla e Drejtorëve, Alket Shehaj i UniBA në vendin e parë

Më datë 11 dhjetor 2023, u zhvillua nga Shkolla e Drejtorëve (CSL) ceremonia e përvitshme e ndarjes së certifikatave për aspirantët për drejtues të shkollave të arsimit parauniversitar.

Vendin e parë me arritjet më të larta nga të gjitha grupet e universiteteve u nderua me kupë speciale z.Alket Shehaj nga Universiteti “Barleti”. Gjithashtu ai fitoi një bursë studimi për t’u trajnuar në Universitetin e Harvardit-SHBA.

Në këtë ceremoni merrnin pjesë mësues, drejtues të shkollave të arsimit bazë dhe atij të mësëm të lartë, përfaqësues dhe trajnerë të gjashtë universiteteve të vendit që ofrojnë programin e formimit të drejtuesve të shkollave. Këtë ngjarje e nderoi me pjesëmarrje dhe Ministrja e Arsimit dhe Sportit znj.Olgerta Manastirliu, drejtues të lartë të MAS, si dhe drejtues të Fondacionit Shqiptaro-Amerikan të Zhvillimit (AADF).

 

Comments are closed.