Lajme dhe Njoftime

Në datat 9, 10 dhe 11 shkurt 2022 në Universitetin “Barleti” kanë filluar prezantimet e projekteve që kanë hartuar pjesëmarrësit e “Shkollës së Drejtorëve”, si pjesë e detyrimit që ata 
read more
Departamenti i Turizmit, Mikpritjes dhe Rekreacionit, Universiteti Barleti, në bashkëpunim me Akademinë e Turizmit dhe Rekreacionit dhe Barleti Testing and Training Center hapin thirrjen për grupet e reja të kursit 
read more
Departamenti i Turizmit, Mikpritjes dhe Rekreacionit, Universiteti Barleti, në bashkëpunim me Akademinë e Turizmit dhe Rekreacionit dhe Barleti Testing and Training Center hapin thirrjen per grupet e reja të kursit 
read more
Akademia e mirëqënies, shëndetit dhe Sportit” organizon trajnim me temë “Depresioni në adoleshencë; shkaqet dhe trajtimi”. -Trajnues: Prof.Asoc. Dr Artemisi Shehu – Muaji Shkurt 2022. Mirëpresim Psikologë të liçensuar, mësues, 
read more