Blog

Departamenti i Turizmit, Mikpritjes dhe Rekreacionit, Universiteti Barleti, në bashkëpunim me Akademinë e Turizmit dhe Rekreacionit dhe Barleti Professional, hapin thirrjen për grupet e reja të kursit të formimit profesional 
read more
Departamenti i Turizmit, Mikpritjes dhe Rekreacionit, Universiteti Barleti, në bashkëpunim me Akademinë e Turizmit dhe Rekreacionit dhe Barleti Professional, hapin thirrjen për grupet e reja të kursit të formimit profesional 
read more
Kanë nisur regjistrimet për kursin “Vlerësues i Pasurive të Paluajtshme”. Trajnimi “Vlerësues i pasurive të paluajtshme”, i cili zhvillohet pranë Universitetit Barleti, ofron njohuri dhe aftësi të specializuara për të 
read more
Trajnimi dhe certifikimi për teknikët frigoriferistë synon të ofrojë njohuri thelbësore dhe aftësi praktike në fushën e teknologjisë frigoriferike. Pjesëmarrësit do të fitojnë një kuptim të thellë të sistemeve të 
read more
Mbyllet me sukses trajnimi i Udhërrëfyes Turistik Kombëtar, i cili u zhvillua gjatë periudhës 06.10.2023-31.01.2024. Kursantët u pajisën me njohuritë teorike dhe praktike sipas programit të akredituar nga Ministria e 
read more
Më datë 11 dhjetor 2023, u zhvillua nga Shkolla e Drejtorëve (CSL) ceremonia e përvitshme e ndarjes së certifikatave për aspirantët për drejtues të shkollave të arsimit parauniversitar. Vendin e 
read more
Trajnimi ka për qëllim ti japi njohuri praktike dhe teorike profesionistëve mbi teknikat dhe metodat e përdorimit dhe sigurië së lazerit dentar. Rëndësi të vecantë në këtë trajnim ka ushtrimi 
read more
Universiteti Barleti dhe Barleti Training and Testing Center(BTTC) eshte institucioni i vetem partner i autorizuar ne Shqiperi i organizimit me te madh nderkombetar te kurseve dhe certifikimeve ne Cyber Security 
read more
Në kuadër të shkëmbimeve të programit Erasmus +, gjatë periudhës 2-8 Prill 2023, në Departamentin e Shkencave të Edukimit dhe Trajnimit Profesional në Universitetin “Barleti” (UniBa) qëndroi pedagogu PhD.Soren Avar 
read more
Më datë 08 Prill 2023 nën mbikqyrjen e Koordinatores së Akademisë Shëndet, Psikologji dhe Komunitet, për trajnimet në fushën e Mjekësisë, PhD. Anila Jançe, u zhvillua trajnimi “Asistenca Infermierore Perioperatore’’, 
read more