Shërbime komunitare

Punonjësit në shërbime komunitare përpiqen të ndihmojnë njerëzit të zgjidhin problemet e tyre, duke punuar me agjencitë dhe organizatat në mënyrë që njerëzit të cilët kanë probleme të shkojnë tek burimet për zgjidhjen e tyre. Njësia e trajnimeve në Shërbime Komunitare ka synim pikërisht trajnimin e punonjësve në këto lloj shërbimesh për t’i ndihmuar njerëzit të zgjidhin problemet e tyre në mënyra sa më efektive, në aspektet e studimit të kujdesshëm dhe kuptimit të problemeve, zhvillimit të planeve specifike të ndërhyrjes, realizimit të tyre dhe ndjekjes deri në fund të problemit.

PYETJET E SHPESHTA (FAQ)

Si mund të rregjistrohem?

Mjafton të plotësoni formën e aplikimit dhe të plotësoni me kujdes të dhënat tuaja. Personi përgjegjës për akademinë do ju kontakojë dhe do ju japë më tej gjithë informacionin e nevojshëm.

Çfarë kualifikimi duhet të kem për të ndjekur trajnimet e Akademisë së Shërbimeve Komunitare?

Trajnimet e akademisë janë të hapura për çdo profesionist edukimi, kujdesi apo shërbimesh sociale apo për studentë të këtyre drejtimeve të dëshiruar për të rritur njohuritë e tyre teorike dhe praktike.

Cilët janë trajnerët e akademisë?

Trajnerët tanë janë ekspertët më të mirë në vend në fushat që mbulon akademia. Ata kanë eksperiencën dhe ekspertizën e duhur për t’ju përshtatur nivelit të njohurive dhe nevojave të të mësuarit të cdo pjesëmarrësi.

Keni pyetje?

Na kontaktoni dhe stafi ynë do t’ju ndihmojë me pyetjen tuaj